Nu aveți nici un produs in coșul de cumpărături

Selectati valuta

Blog

tablouri nobila casa sales

Cum începe un an reușit?

Mulți se întreabă, mulți testează și de la liste, la rezoluții, ne punem în minte să facem mereu noul an unul mai bun. Tocmai pentru ca 2021 să fie în trend, în ton cu starea la care speri și decorul la care visezi, ți-am pregătit 3 idei de ianuarie, de selectat din gama aflată acum la SALE. Și la final un BONUS, tot la Winter Sale. 

Citește mai mult

colectia marmor nobila casa

Cerute, admirate și cel mai important, folosite zi de zi pentru mese estetic plăcute și momente gustate din plin, acestea sunt produsele Back in Stock la început de an. Alege-le pentru forme, pentru povestea pe care o spun, pentru rafinament sau culoare, alege-le pentru că îți plac sau plac cuiva drag, alege să le știi povestea Nobila Casa și să le permiți să facă din începutului acestui an, un moment în care dorința de frumos și gustul pentru viață sunt și ele #backinstock. 

Citește mai mult

 cana aiversara

Acest articol vă mulțumește pentru faptul că ne-ați vizitat online, ne-ați căutat offline și ne-ați inspirat zi de zi.  

Ce citești azi, pe scurt și cu inspirație:  

  • 5 evenimente majore din anul Nobila Casa 2020 online

  • 5 vedete și alte nume ale prietenilor Nobila Casa care ne-au provocat să le inspirăm pentru decor acasă.

  • 5 idei în trend (Cum să arate masa de Revelion perfectă și Care este culoarea anului ce vine, ca să începi schițele pentru decor casă 2021) 

Citește mai mult

decor nobila casa masa craciun

Pe final de an, strângem sub brad mai mult decât cadouri, ne punem sufletele la odihnă, și împodobim cu mai mult decât decorațiuni și globuri, includem și dorințe.

Avem dorințele, modele de urări și 3 decoruri de sărbători pe care să le încercați alături de noi. Acest articol este pentru cei care simt dor și au nevoie de refugiul pe care îl aduce ”acasă„ de sărbători. 

Citește mai mult

decorare alb de craciun

Stil, delicatețe și rafinament, pentru case puternic ancorate în lux, alături de finețea și caracterul etern al esteticii albe, sunt combinațiile ideale anul acesta pentru cei care alătură călătoriile minții cu spiritul sărbătorilor. Acasă, la pensiuni sau hoteluri, mergem spre sărbători SPEciale, cu un Crăciun inspirat de zăpadă, nori, vise și SPA.

Anul acesta o sugestie în trend este Crăciunul decorat trendy, în alb cu accente aurii sau argintii. Și credem că va arăta spectaculos, doar avem dovezile.

Citește mai mult

aranjare masa craciun

Sunt cele mai adorabile cadouri și decorațiuni tradiționale de sărbători, și vor fi punctul de focus al celor mici și mari, al tuturor celor ce se bucură de ceva cald și bun de Crăciun. Așează masa, decorează casa, pregătește cadourile. Și anul acesta vă oferim idei inspirate, pentru decorațiuni tradiționale și sărbători cu aromă de mere coapte, brad proaspăt și de tot ce e bun. 

Citește mai mult

decoratiuni craciun modern

Aduci lângă tine prin aceste elemente în roz pudrat și auriu, o scenă perfectă în casa visurilor tale. O interpretare modernă a Crăciunului visat de sufletele noastre. Aduci prieteni buni în lumea ta de basm și companioni pentru vise, alături de care îți pui dorințe la agățarea pe brad. Alege din piesele de decor de Crăciun și asigură căldura serilor cosy, zilelor negrăbite, cu elementele Nobila Casa. 

Citește mai mult

Ediție limitată Toys Delight, cu detaliu de aur

Alege și anul acesta, pentru acasă, pentru sărbătoare, pentru cadouri care aduc nostalgie, elementele definitorii de porțelan pentru Crăciun, de la Villeroy&Boch. România primește sentimentul de cald și de bine al unui Crăciun dorit mai repede, alegând elemente din cele 5 Colecții ale brandului premium. 

Îți propunem azi o vedere de Crăciun, compusă din elemente care combină porțelanul pentru generații, cu imaginea idilică a unui Crăciun în care chiar tu ești cel care alege să nu iasă din casă. 

Citește mai mult

black friday nobila casa

În funcție de ce așteptăm, fiecare dintre noi, cu lista gata, e simplu de intuit ce fel de pasiuni avem, ce planuri de viitor și ce iubim. Unii dintre noi aleg decorațiuni, ca mici schimbări de atmosferă. Alții mobilă mică, uneori atât de radicală în remodelarea unui spațiu. Pentru unii, contează spațiul pe verticală și deja gândesc noi imagini și locuri potrivite pentru tablouri, noi perdele sau noi draperii. Iar alții spațiul pe orizontală cu perne, așternuturi și lucruri dragi pe noptiere.

Citește mai mult

Te-ai întrebat vreodată unde mergem pentru a realiza fotografiile despre care ne spui că îți plac atât de mult? 

Noile colecții Nobila Casa vin ca obiecte pe o foaie de inventar. Ceea ce le dă viață este integrarea lor în ”acasă”. Înainte să ajungă în casa ta, ți le arătăm insuflându-le spirit, iar echipa Nobila Casa alege locația care să te îndemne să visezi, să vizualizezi și să te inspiri, pentru spațiul tău. 

Citește mai mult
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Seteaza crescator