Regulament Campanie

Regulamentul Concursului

NE PREGATIM SA DESCHIDEM UN NOU MAGAZIN!”  

 

 

 

Articolul 1 - Organizatorul

Organizatorul concursului „NE PREGATIM SA DESCHIDEM UN NOU MAGAZIN”  (denumit in continuare „Concursul”) este organizat de catre Sc Mendola Pro SRL, o societate comerciala cu sediul social in 407035 Libertății, nr. 21, Apahida, Jud. Cluj, Romania, avand codul unic de inregistrare RO 18560000, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul de ordine J12/1215/2006, denumita in continuare „Organizatorul”. 

 

Articolul 2 – Locul de desfasurare al concursului

Concursul se va desfasura conform prevederilor prezentului Regulament oficial (denumit in continuare „Regulamentul” ) pe reteaua de socializare www.facebook.com, Regulamentul fiind obligatoriu pentru toti cei care participa la concurs. Concursul se va desfasura pe pagina de Facebook a Nobila Casa https://www.facebook.com/nobilacasa.shop. Acest concurs nu este in nici un fel sponsorizat, sustinut, administrat de Facebook sau asociat cu Facebook. Organizatorul are dreptul sa modifice prezentul Regulament pe parcursul desfasurarii concursului, fara o notificare publica in prealabil.

 

Articolul 3 – Durata concursului

Concursul incepe in data de 30 martie 2017 si se va derula pana la data 31 martie 2017, ora 12:00 (inclusiv, pm.).

 

Articolul 4 – Participarea in concurs

4.1. La concurs poate participa orice persoana fizica cu varsta de peste 14 ani, cu domiciliul in Romania, care are un cont creat pe pagina de socializare Facebook si un cont de client pe pagina nobilacasa.ro.

4.2. Nu au dreptul sa participe la concurs angajatii Organizatorului si ai companiilor implicate in Concurs, si nici familiile acestora (rude gradul I).

 

Articolul 5 – Mecanismul concursului

5.1. Pentru a participa la concursul desfasurat pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/nobilacasa.shop, persoanele care vor sa participe trebuie sa respecte urmatorii pasi:

5.1.1. Trebuie sa raspunda corect in scris pe pagina de facebook la intrebarea „ In ce oras crezi ca va fi urmatorul magazin Nobila Casa?”

5.1.2.  Sa citeasca si sa fie de acord cu Regulamentul concursului  NE PREGATIM SA DESCHIDEM UN NOU MAGAZIN!” (prezentul Regulament), Regulament care va putea fi descarcat de pe pagina http://nobilacasa.ro/regulament_campanie

 

 

Articolul 6 – Descrierea premiilor acordate in cadrul concursului

6.1. In cadrul acestui concurs se va oferi  o bucata voucher online in  valoare de 100 lei care se va putea folosi doar pe suprafata webshopului http://nobilacasa.ro/ pana in data de 31 octombrie 2017.

6.2. Codul voucherului va fi trimis la adresa de e-mail a castigatorului.

6.3. Castigatorul concursului isi va face un cos de cumparaturi, din valoarea caruia i se va scade  100 de lei pe baza voucherului primit. In cazul in care cosul de cumparaturi a castigatorului va depasi suma de 100 de lei, diferenta de plata va fi suportata de castigator.

6.4. Pentru castigatorii concursului cheltuielile de livrare a produselor din cosul de cumparaturi va fi gratuita.

6.5. In cazul in care castigatorl refuza premiul acesta nu se va inmana altui participant.

6.6. Premiile castigate nu pot fi inlocuite cu alte premii sau cu valoarea lor in bani.

 

Articol 7-  Stabilirea castigatorilor

7.1. Castigatorul concursului va fi prima persoana care va raspunde corect  in scris pe pagina de facebook in sectiunea de comment a postarii la intrebarea „ In ce oras crezi ca va fi urmatorul magazin Nobila Casa?”, raspunsul corect fiind: Zalau, Orasul Zalau, In orasul Zalau

 

Articolul 8 – Acordarea premiilor si conditii de validare pentru castigatorii concursului

8.1. Castigatorul va fi anuntat pe pagina de Facebook

8.2. Castigatorul desemnat va intra in posesia premiului in urma validarii voucherului. Validarea va consta in  confirmarea pe mail a faptului ca s-au inscris in concursul  NE PREGATIM SA DESCHIDEM UN NOU MAGAZIN!”  

8.3. In cazul in care castigatorul nu  va raspunde la e-mail in decurs de  15 de zile calendaristice, Organizatorul isi rezerva dreptul invalidarii acestora si retragerii premiilor.

8.4. Orice contestatie privind modul de validare si acordare a premiilor poate fi formulata in scris de catre participant la adresa de e-mail: concurs@nobilacasa.ro

8.5. Contestatia va trebui trimisa in maxim 5 zile lucratoare de la anuntarea castigatorilor si va fi solutionata in maxim 3 zile lucratoare.

 

Articolul 9 – Prelucrarea datelor personale si raspunderea oganizatorului

9.1. Prin participarea la concurs participantii sunt de acord ca adresele de e-mail sa fie prelucrate de catre Organizatorul concursului.

 

Articolul 10 – Forta majora

10.1. Forta majora inseamna orice eveniment care nu poate fi controlat si care nu depinde si nu poate fi prevazut sau rezolvat de catre Organizator, precum si alte motive independente de Organizator si care il impiedica sa-si indeplineasca obligatiile specificate in prezentul Regulament.

10.2. In cazul in care apare o situatie de forta majora, Organizatorul este obligat sa comunice participantilor in termen de 5 zile lucratoare de la aparitia cazului de forta majora. Organizatorul va fi exonerat de raspundere in cazul neindeplinirii obligatiilor ce ii revin conform prezentului Regulament, daca motivul a fost unul de forta majora.

 

Articolul 11 - Litigii

11.1. In cazul unor litigii aparute intre Organizator si participantii la concurs, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu il vor inainta spre solutionare instantei competente romane in a carei raza teritoriala se gaseste sediul S.C. Mendola Pro SRL.

 

Articolul 12 – Regulamentul oficial al concursului

12.1. Regulamentul oficial al concursului este disponibil gratuit oricarui solicitant, pe toata durata concursului. Acest regulament poate fi accesat pe pagina http://nobilacasa.ro/regulament_campanie sau printr-o solicitare pe adresa de email concurs@nobilacasa.ro

12.2. Prin participarea la concurs, se prezuma cunoasterea prezentului Regulament. Participantii la concurs se obliga sa respecte prevederile prezentului Regulament. Organizatorul poate aduce modificari acestui Regulament, modificari care vor fi ulterior anuntate pe pagina de Facebook a Nobila Casa.

 

Vă mulțumim pentru participare!

 

 

ORGANIZATOR

S.C. Mendola Pro S.R.L.

Prin Director Executiv,

Szalma- Győrfi Noémi